Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

TARAKLI ORTAOKULU

Telefon : 0 5339305089
Belgegeçer : 0 264 491 28 78
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://tarakliortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Hacımurat Mah. Okul sokak No 1/1 54750 Taraklı / Sakarya
VİZYON : Milli ve manevi değerlerimizi benimseyen, şuurlu, paylaşımcı, katılımcı, özgür düşünceye sahip, değişim ve gelişmeye açık, sorgulayan, çok yönlü bireyler yetiştirmek için çağdaş eğitim imkanı sunan; tüm çalışanların işbirliği ve dayanışma içinde olduğu öğrenme ortamları oluşturmak.
MİSYON : Öğrenmenin ders geçme yerine bir ihtiyaç olarak görüldüğü, öğrenci merkezli eğitim anlayışının uygulandığı, öğrencilerin sahip oldukları yetenekler doğrultusunda yetiştirildiği, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde başarılı ve çevresinde liderlik eden, herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çaba harcadığı eğitim çalışanları ile ilçe beklentilerini üst düzeyde karşılayıp, her yıl daha da kaliteli eğitim veren bir ortaokul olmaktır.
BAŞARILAR : Çeşitli spor dallarında il düzeyine derece alan öğrencilerimizin yanında Fen Lisesi, Sosyal Bilimler Lisesi ve Anadolu Liselerine yerleşen öğrencilerimizle her geçen yıl başarı düzeyimiz yükselmektedir.

Öğretmen :13
Öğrenci :151
Derslik :11
Atölye-İşlik :2
Çok Amaçlı Salon :1
Spor Salonu :3
Fen Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :4870
Öğretim Şekli :Normal
Saatler : 09.00 / 16.00
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : doğalgaz
Servis :
Ulaşım : Yol durumu iyi denebilecek düzeyde olup özel araçla ile yaklaşık 50 dk sürmektedir. İlçemize düzenli olarak saat başı toplu taşıma seferleri düzenlenmektedir.
Yerleşim Yeri : Yerleşim yeri ile ilgili daha ayrıntılı bilgiyi www.tarakli.gov.tr ve www.tarakli.bel.tr adreslerinden alabilirsiniz.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Taraklı ilçe merkezinde bulunmaktadır. İlçemizin il merkezine uzaklığı 65 km´dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Sporsal faaliyetler il ve ilçe düzeyinde devam etmektedir. Masa tenisi, okçuluk, Bocce, dart, futsal okulumuzda yürütülen spor dallarıdır. Not: Her türlü faaliyetler için haberler bölümünü inceleyiniz.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Nehir Projesi, Teknofest,Tübitak, Her Sınıfın Yetim Kardeşi Var projeleri yürütülmektedir.
Yazdır :